Website ontwikkeling

Het idee voor uw website is geboren, maar hoe nu verder? Heeft u de juiste tools om van dit idee een succesvolle website te maken? 

Of u nu een eenvoudige bedrijfspresentatie wilt maken of een ingewikkeld online platform, Code 44 helpt u met het verwezenlijken van uw idee en heeft de juiste tools in huis om dit te kunnen realiseren.

De ontwikkeling van uw website of webapplicatie bestaat uit een aantal stappen. Nadat het idee is uitgewerkt wordt dit vormgegeven in een functioneel ontwerp. Welke onderdelen moet de website bevatten, welke content komt waar en hoe gaat dit technisch in zijn werk. Dit ontwerp is belangrijk voor het design van uw website en de opbouw van het CMS (Content Management Systeem)

Moet uw website een responsive design hebben of vindt u het prettiger juist een aparte mobiele versie maken? Code 44 bouwt in ieder geval standaard alle websites zoveel mogelijk responsive, het aantal 'mobiele kijkers' neemt tenslotte elke maand weer toe.

Tijdens de bouw van uw website wordt al zoveel mogelijk rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie), u wilt natuurlijk goed gevonden worden in de zoekmachines. Een website die hier niet op gebouwd is zal minder snel gevonden worden. 

 

Ook een website van Code 44?